Igors BHP

I lördags genomförde Igor sin BHP (beteende och personlighetsbeskrivning).

Resultatet blev att Igor är nyfiken och har förtroende bl mycket bra annat. Med andra ord: Igor är en stabil hund. Domaren beskrev honom som ”cool” 9 gånger. Hon sa att ordet cool är det som beskriver han bäst. Igor är en cool hund ❤️

Igor bjuder på sig själv när man erbjuder lek men han är ingen jobbig hund som även kräver (tar). Han vet när det är slut och slappnar av (därför fick han en 3a i energisk, som motsvarar egentligen den bästa bedömning, han är ingen hund som är igång hela tiden). Igor var hel trygg med skrammellådan, blåklädd figurant, märklig underlag och skott. Igor var också trygg i överraskningsmoment (gubben med stora ögon som plötsligt dyker upp). Men Igor blev lite arg på honom (minimal arg dock, en 1a), han löste snabbt problemet och bedömde själv att gubben inte var farlig men då fick han en 3a pga att han hade ändå reagerat i början. Maten var dock inget vidare att anstränga sig på, men det visste jag redan.

Enligt domaren är Igor en trygg hund med positiv attityd i livet, som använder skallet (tänker) och bedömer situationen snabbt (löser själv problemen som uppstår).

Min härliga Igor ❤️❤️❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *