En svårslagen helg

Denna helg var helt fantastik. Vädret optimal och tiden räckte till för allt.

Med Igor och Trolla upptäckte jag en ny bana att cykla på. 14 fantastiska km fyllda med djur, underbar utsikt och tekniska utmaningar. Min favorit bana att njuta så länge det går.

När vi kom hem torkade jag skon, fyllde magen med mat och cyklade iväg med Bellma och Dakota. Vi tog samma långa banan på 14 km. Så fantastik det blev.

Idag cyklade jag igen med Igor och Trolla först. Vi återupplevde en ny gammal bana på 11 km. Samma bana tog jag senare med Bellma.

När jag kom hem efter att ha cyklat med Bellma, var Lea redo för att rida ut. Utan att tänka mer på lämnade jag cykeln, hämtade Chance och red vi ut.

Det blev första gången jag red Chance barbacka och första gången jag rider barbacka efter 20 år! Vilken fantastisk känsla och underbar upplevelse. Visst kräver det balans och jag kände hur alla mina ryggmuskel jobbade för att ha mig kvar på Chance rygg. Men att vara ett med hästen och kunna känna varje liten rörelse hästen gör är så fantastisk. En upplevelse jag definitivt kommer att göra om framför allt för att Chance är så skön att rida barbacka, han är mjuk och rund, ingen benig rygg han har.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *